Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıl dönümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sportif etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor. Kutlamalar kapsamında düzenlenecek olan Basketbol ve Voleybol Liseler Arası Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nın fikstürleri belli oldu.
Etkinlikler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Basketbol ve Voleybol İl Temsilcilikleri işbirliğinde Liseler Arası Cumhuriyet Kupası Turnuvası düzenlenecek.

Işıkkent ve 6 Mart Spor Salonunda 12-25 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Basketbol Erkekler Liselerarası Cumhuriyet Kupası turnuvası fikstür çekimi gerçekleştirildi.
12 okul takımının mücadele edeceği Basketbol heyecanı 12 Ekim 2017 Perşembe günü Işıkkent Spor Salonunda Gülkent Anadolu Lisesi - Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi arasında oynanacak karşılaşma ile start alacak. Müsabakanın başlama saati ise 09:30.

 BASKETBOL ERKEKLER FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN 

Voleybol Erkekler Liselerarası Cumhuriyet Kupası turnuvası 20-27 Ekim 2017 tarihleri arasında 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 4 okul takımının katılacağı turnuva 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 12:00’da Gazi Sosyal Bilimler - Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

VOLEYBOL ERKEKLER FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

Voleybol Kızlar Liselerarası Cumhuriyet Kupası turnuvası ise 12-27 Ekim 2017 tarihleri arasında 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 13 okul takımının katılacağı turnuva 12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 09:30’da Isparta Spor Lisesi - Gazi Sosyal Bilimler Lisesi arasında oynanacak karşılaşma ile start alacak.

 VOLEYBOL KIZLAR FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Cumhuriyet Kupası heyecanına tüm sporseverleri davet etti.