Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde oluşturulan halter alt yapısı meyvelerini vermeye devam ediyor. Çanakkale’de düzenlenen Seyit Onbaşı Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Isparta adına yarışan Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan koparmada 66, silkmede 78 kilo kaldırarak Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Halter Federasyonu Seyit Ali Onbaşı Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Çanakkale Hasan Mevsuf Spor Salonunda yapıldı.

05-08 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilen şampiyonaya 33 ilden 251 erkek ve 117 bayan olmak üzere toplam 368 sporcu katıldı.

Şampiyonada ilimizi Davraz Halter Spor Kulübü sporcuları temsil etti. Podyuma çıkan Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan, Mustafa Erdoğan koparmada 66, silkmede 78 kilo kaldırarak Türkiye ikincisi olarak, ilimize gümüş madalya kazandırdı.

İL MÜDÜRÜ GEVREK’TEN TEBRİK

İlimizi gururlandıran başarının ardından Davraz Halter Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kılınç, Antrenör Ali Avcı ve Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müdürü Murat Gevrek, “Son yıllarda halter branşında üst üste gelen başarılar bizleri gururlandırıyor. Her branşta olduğu gibi halterde de sporcularımızın her zaman yanında olmaya ve destek vermeye çalışıyoruz. Halter alt yapımızda düzenli ve planlı çalışmalar neticesinde gelen başarılar bizi mutlu ediyor. Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda ikinci olan sporcumuz Mustafa Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Kulüp yöneticilerine ve antrenörümüze de gayretli teşekkür ediyorum” dedi.

Davraz Halter Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kılınç ise halter sporuna verdiği desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Murat Gevrek, ilimiz sporcusu Mustafa Erdoğan’a çeşitli hediyeler takdim etti.