Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak imkanlar doğrultusunda desteklediğimiz sivil toplum kuruluşlarından olan Uyuşturucu Bağımlılıkları ve Alkolizm ile Mücadele Derneği tarafından dernek bünyesinde tedavi gören  gençlere destek sağlamak amacıyla Eski TEB Bankası alanında Yardım kermesi açıldı. UYUMDER Yardım kermesi halk tarafından büyük ilgi gördü. Isparta Valisi Sayın Şehmus GÜNAYDIN'ın açış konuşmalarını yaparak kermes açılışını yaptığı UBAM Yardım Kermesine il protokolü de katılım gösterdi. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Erkan ŞAMİLOĞLU'da UBAM kermesini ziyaret etti. 
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak imkanlar doğrultusunda her türlü desteği verdiğimiz UBAM Derneğinin açmış olduğu yardım kermesi gönüllü gençlerimizle desteklendi. Açılan kermeste birbirinden lezzetli ürünler satışa sunulurken ayrıca UYUMDER Derneği bünyesinde bulunan ahşap işleme atölyesinde üretilen masa, tabure, sandalye vb. birçok ahşap ürünü kermeste satışa sunuldu. Ayrıca el işlemesi ürünler kermeste görücüye çıktı.
Eski TEB Bankası alanında 1 hafta boyunca sürecek UYUMDER Yardım kermesine Gençlik Merkezi olarak tüm Isparta halkını davet ediyoruz.