Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından düzenlenen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne'de yapılacak. 12 ülkenin katılacağı Balkan Şampiyonasında ilimizden Yaşar Erbil Milli Antrenör, Nihat Çalış hakem olarak, Bölge Spor Kulübü sporcumuz Yusuf Kısa ise tatamiye çıkacak.
Ülkemiz,19. Balkan Taekwondo Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Milli Takımımız 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında mücadele edecek.  
Balkan Taekwondo Poomse Şampiyonasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bölge Spor Kulübü Milli Sporcusu Yusuf Kısa, mücadele edecek. Milli Sporcu Yusuf Kısa’nın hedefi Balkan Şampiyonluğu.
Balkan Taekwondo Poomse Şampiyonasında ilimizden görev yapacak diğer milli gururlarımız Yaşar Erbil ve Nihat Çalış. Balkan Şampiyonasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Yaşar Erbil Milli Takım Antrenörü olarak, ilimizin bu branşta yetiştirdiği başarılı Taekwondo Milli Hakemi Nihat Çalış’a ise şampiyonada hakemlik görevi verildi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Balkan Şampiyonasında mücadele edecek sporcu, antrenör ve hakemlerimize başarılar diledi.