İl Genel Meclisinde Kitap Okuma Halkaları Programımızı İfa Ettik.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak Kitap Okuma Halkaları programımızı gençlerimizle birlikte Isparta İl Genel Meclisinde gerçekleştirdik.

Yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireylerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla gençlerde okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olacağını düşündüğümüz proje ile gençlerde muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmelerini hedefledik. Bu kapsamda Isparta Gençlik Merkezi ve gönüllü gençleri olarak Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT'ı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat GEVREK ile birlikte ziyaret ettik.

Gençler ziyaret süresince Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT ile hasbihal ederken Gençlik Merkezi olarak yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Maksat ve gayemizi ifade ettikten sonra Kitap Okuma Halkaları programını Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT birlikte Cengiz AYTMATOV'un 'Gün Olur Asra Bedel' kitabını okuyarak ifa ettik. Kitap Okuma Halkaları projesinin daimi üyesi olacağını ifade eden Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT ile ziyaretin sonunda İl Genel Meclisinde yapılacak Kitap Okuma Halkaları programında tekrar görüşmek üzere sözleştik. Kendilerine göstermiş oldukları muhabbet ve misafirperverlikten teşekkürlerimizi ilettik.