Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, 09-11 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara Altındağ Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şampiyonaya Isparta’nın da aralarında bulunduğu 24 ilden 32 kulüp, 92 erkek ve 29 bayan  toplamda 121 sporcu katıldı. Takım ve ferdi branşlar üzerinden yapılan mücadelelerde engelli sporcular derece alabilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’na ilimiz Bölgespor Kulübü sporcuları Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru katıldı. Sporda engel tanımayan sporcularımızın performansı göz doldurdu.

Bayan Takım Class 1-5 kategorisinde mücadele eden sporcumuz Gökçe İrem Gündüz, Türkiye Şampiyonu takımında yer alarak, büyük başarıya imza attı.

Bir başarı da sporcumuz Mehmet Doğru’dan geldi. Erkek Takım Class 4-5 Kategorisinde yarışa giren sporcumuz Mehmet Doğru, Türkiye ikinci olan takım yer alarak, ilimizi gururlandırdı. Erkek Ferdi Class 4 kategorisinde tekrar mücadeleye çıkan sporcumuz Mehmet Doğru, Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcuların bu başarısı spor camiasında büyük sevinçle karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Özlem Yalvaç Kundakçı, Atatürk Stadyumu içerisinde bulunan Masa Tenisi salonunda düzenli, planlı ve gayretli çalışmaların meyvelerini aldıklarını söyleyerek, “Türkiye şampiyonasında büyük başarıya imza atan sporcularımız Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru’yu kutluyorum. Çocuklarımız engellerin nasıl aşılabileceğini en güzel örnekle gösterdiler. Başarının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarı emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise sporla engellerin aşılabileceğine vurgu yaparak, bunun örneğini gösteren ve Türkiye dereceleri elde eden sporcularımız Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru’yu tebrik etti.