Isparta'da Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü gençleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği kapsamında Isparta İstiklâl Camii'nde bir araya geldi.

Isparta İstiklâl Camiinde sabah 07.00’de Sabah Namazı etkinliğine katılan gençler, İstiklâl Camii'nin avlusunda toplandı. Hep birlikte camiiye geçen gençler huşu içinde sabah ezanını dinledi.

Sabah namazını kılan gençler, hep birlikte salavatlar getirdi. Gençler, Ülkemizin birlik ve beraberliği için canını seve feda eden şehitlerimiz için dua etti.

Gençlerin hep birlikte huşu içinde namaza durduğu, duaları vasıl ettiği sabah namazı organizasyonun sonunda gençlere çorba ikramda bulunuldu.

Çorba ikramının akabinde yaklaşık 300 genç ile birlikte Isparta Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Gençlerin şehitlikleri tek tek ziyaret edip Fatiha’lar okuduğu ziyarete katılım oldukça yoğun olurken Yasin-i Şerif’ler şehitlerimize hediye edildi. Vatan ve Millet için canlarından geçmiş şehitlerimiz için ellerin semaya kalktığı Sabah Namazı organizasyonunun sonunda Ülkemizin milli birlik ve beraberliği için dualar edildi. Amirlerle Sabah Namazı ve Şehitlik Ziyareti sona erdi.