Babacan Amcalarımızı, Güler Yüzlü Teyzelerimizi misafir ettik.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında Huzurevinden gelen kıymetli misafirlerimizi ağırladık.

Her zaman sıcacık tebessümleriyle içimizi ısıtan, bizlere her daim kucak açan Huzurevinin babacan amcalarını, güler yüzlü teyzelerini ağırladığımız etkinliği Bir İlmek Bin Yürek projesi gönüllüleriyle birlikte gerçekleştirdik.

Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında 21 Mart 2018 Çarşamba günü 15.00’te gerçekleştirdiğimiz etkinlikte misafirlerimize ikramda bulunduk. Dostlar sofrasında gönüllü gençlerimizle birlikte hoş sohbetlere dalıp hasbihal ettik. Babacan amcalarımızın, güler yüzlü teyzelerimizin güzel bir gün geçirmelerini sağlamak, rehabilitasyon süreçlerine bir nebze olsun desteklemek için onlarla şiirler okuduk, oyunlar oynadık. Kıymetli büyüklerimizi belirli gün ve haftalarda değil her zaman düşündüğümüzü ifade ettiğimiz etkinlikte birlikte çaldık, birlikte söyledik.
Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte değerli büyüklerimizi oldukça memnun bir şekilde mekânlarına uğurladık.

Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz ekinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen Bir İlmek Bin Yürek projesi gönüllülerine ve Gençlik Merkezi gönüllülerine teşekkür ederiz.