Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası 6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirildi. Türkiye geneli 100 okul takımından yaklaşık 400 sporcunun katılımı ile Olimpik Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada, minik kızlar kategorisinde ilimizi temsil eden Yılmaz Şener İlköğretim Okulu Türkiye 2.si oldu.

Şampiyonada ilimizi temsil eden Ülkü Ortaokulu Küçük ve Yıldız Kız Takımlarımız ise Türkiye 4.sü olarak ilimizi gururlandırdılar.

Hep bireysel hem de takım olarak üstün performans sergileyen ve gelecek için umut veren sporcularımız Okul İdarecileri, Cimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer, Antrenörler Musa Kıvrak, Gülder Salıcı ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye Şampiyonasında önemli derecelere imza atan sporcuları ve antrenörleri tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Cimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer ise tüm branşlarda olduğu gibi Cimnastik branşını önemseyen ve desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Murat Gevrek, sporcuları çeşitli hediyeler takdim etti.