15 - 19 Mayıs 2018 Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin, Gençler için Sahne Sırası Gençlerde sloganıyla organize ettiği Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması 18 Mayıs 2018 Cuma saat 14.00'te Işıkkent Spor Salonunda yapıldı. 10 Grubunun katıldığı Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması gençlerin birbirinden güzel performanslarına sahne oldu. Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilen Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında gruplar yarışırken gençleri tribünden aileleri ve halk takip etti.

Yaklaşık 3 saat süren, Sahnesi Sırasının Gençlerde olduğu müzik ziyafetinin sonunda Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında dereceye girenler jüri tarafından belirlendi.

Grup Efkar Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun eseriyle 1. olurken, 2. sırayı Grup Türkolik Gönül Dağı eseriyle elde etti. 3. sırayı Band grubu Sarı Çizmeli Mehmet Ağa eseriyle kazandı.

10 grubun birbirinden güzel eserleri icra ettiği izleyenlerin kulaklarının pasının silindiği Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından takdim edildi.

Zamanın su gibi akıp geçtiği, gençlerin müzik adına çok güzel işler yaptığı Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması ödüllerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasına katılım gösteren tüm gençleri ve dereceye grupları göstermiş oldukları gayret başarıdan dolayı tebrik ederiz.