Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilimizde bulunan amatör spor kulüplerine desteğini artırarak sürdürüyor. Bu destekler kapsamında Bakanlığımıza bağlı Spor Genel Müdürlüğümüzün takdirleriyle değişik branşlardan faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübüne 289 bin TL tutarında nakdi yardım gönderildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ve kulüp temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, amatör spor kulüplerinin hem sporun gelişmesine hem de sağlıklı bir gençlik yetişmesine önemli katkılar sunduğuna vurgu yaptı.

İl Müdürü Gevrek, son yıllarda amatör spor kulüplerine yardım ve destekten dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'a teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise Gençlik ve Spor Bakanlığının sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu ve ilimizde her türlü maddi ve manevi desteği amatör spor kulüplerine veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Programda ayrıca İl Müdürü Murat Gevrek, kulüplerinin talep, sorunlarını dinleme fırsatı buldu.

Ödül töreni Atatürk Stadyumunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimizdeki 66 Amatör Spor Kulübüne gönderilen 289 bin liralık çekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak’a teslim edilmesinin ardından sona erdi.