2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içeresinde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Türkiye çapında 45 bin öğrenci içerisinde ilk %10’luk dilime girmeyi başaran 341 öğrencimiz için 2. kademe eğitim programı başladı. 

Geleceğin milli takım sporcularının kazanılacağı, olimpiyat düzeyinde sporcuların yetiştirilmesinin planlandığı bu büyük projede seçilen öğrencilerimiz, Bakanlığımızın belirlediği program doğrultusunda antrenörlerimiz eşliğinde yeniden eğitim programına alınıyor. 

Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi'ne secilen çocuklarımız için 4 aylık yeni eğitim programına Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Eski Gazi Sosyal Bilimler Lisesi) Spor Salonunda başladı.

Her hafta Salı - Perşembe günleri 16.00-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitim aşağıda yayınlanan ekli listede ismi olan öğrencilerimiz katılacak. Eğitimler il merkezinin yanı sıra ilçe merkezlerimizde de yapılacak. 

İSİM LİSTESİ

VELİLERİMİZ 3. KADEME EĞİTİM PROGRAMI İÇİN 0 246 218 41 60 / 120 nolu telefonu arayarak detaylar hakkında bilgi alabilirler.