İlimiz önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. İşitme Engelliler Judo, Taekwondo ve Karate Türkiye Şampiyonaları Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi. 
İşitme Engelliler Judo, Taekwondo ve Karate Türkiye Şampiyonaları 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 
İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası 26 Temmuz Perşembe günü, Karate Türkiye Şampiyonası 27 Temmuz Cuma günü, Taekwondo Şampiyonası ise 28-29 Temmuz tarihlerinde Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi. 
3 ayrı branşta gerçekleştirilen şampiyonalara Türkiye dört bir köşesinden 200'ye yakın sporcu katıldı. 4 gün süren Türkiye Şampiyonalarını 
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, İşitme Engelliler Federasyonu As Başkanı Mahir Yazıcı, Serhat Öztürk ve federasyon temsilcileri takip etti. 
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonaları 29 Temmuz Pazar günü yapılan Taekwondo müsabakalarıyla sona erdi. 
Nefes kesen müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman ile Federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi. 
Şampiyonaların sonunda Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu AsBaşkanı Mahir Yazıcı, başarılı ev sahipliği ve yakın ilgiden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu'ya şilt takdim etti. 
Şampiyona günün anısını çekilen fotoğrafla sona erdi.