2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Programı çerçevesinde ilimizde ilk kez Bisiklet İl Birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Okullararası Minik, Küçük, Yıldız ve Gençler Bisiklet İl Birinciliği yarışmaları 29 Mart 2019 Cuma günü Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirildi.

İlimizde ilk kez düzenlenen Bisiklet İl Birinciliği yarışmalarında 150 pedal çevirdi. Yarışma ilk olmasına rağmen katılım, ilgi sevindirdi ve bisiklet sporunun sağlık, spor açısından önemine vurgu yapıldı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalar da dereceye giren okul takımlarına madalyaları Spor Şube Müdürümüz Hakan Çelebioğlu tarafından takdim edildi. Dereceye giren okullar Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandılar.

Spor Şube Müdürü Çelebioğlu, yarışma nedeniyle görev alan ve ilgi gösteren tüm beden eğitim öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür etti.

Çelebioğlu, Gölcük Tabiat Parkında sporcuların dinlenme ve ısınma konusunda destek olan tesisler Halkla İlişkiler Sorumlusu Ramazan Giray’a teşekkürlerini iletti.

Öte yandan yarışmalarda dereceye giren okul takımları ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler.