Bakanlığımız Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğü Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim ve Kültür Faaliyetleri Şube Müdürlüğü tarafından Çınaraltı Söyleşileri kapsamında ‘Anadolu'nun Mihenk Taşı’ programı Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı anma programı düzenlenecek.

30 Nisan 2019 Salı günü saat 19:30’da IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenecek olan "Anadolu'nun Mihenk Taşları" programı ile halk ozanı Neşet Ertaş anılacak.

Sanatçı, yazar Bayram Bilge Tokel Neşet Ertaş'ı yüreğe dokunan türkülerle anlatacak.

Program hakkında açıklamada bulunan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, kişilik ve sanatçılık özelliklerini bir bütün halinde insanların hizmetine adayan irfan ve hikmet ırmağı Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi 'Bozkırın Tezenesi' Neşet Ertaş'ı yad edip, onun sanatını ve sanatıyla hikmet arayışını anlamaya çalışacağız. Sanatçı, yazar Bayram Bilge Tokel’in katılımlarıyla 30 Nisan 2019 Salı günü saat 19:30’da IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenecek olan "Anadolu'nun Mihenk Taşları" programına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.