Vodafone FreeZone ana sponsorluğu ve Red Bull sponsorluğunda düzenlenen TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası için kayıtlar başladı. 5 Aralık’a kadar devam edecek kayıt sürecinde, Türkiye’nin her köşesinde mücadeleye katılıp kendini gösterme fırsatını yakalayabilirsin.
En popüler oyunlardan 6’sının bulunduğu TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nda ister 5 oyunda takımınla beraber, istersen de 1 oyunda bireysel olarak mücadele edebilirsin. İlk resmî espor kupasında bulunan ve ücretsiz katılabileceğin oyunlar:

- LoL: Başvuru için buraya tıkla

- CS:GO: Başvuru için buraya tıkla

- PUBG: Başvuru için buraya tıkla

- Dota 2  - Red Bull Son Şampiyon: Başvuru için buraya tıkla

- Zula: Başvuru için buraya tıkla

- FIFA20: Başvuru için buraya tıkla

Kayıt olmak için oyunun hemen yanındaki bağlantıya tıklayıp ESL web sitesine gidebilir ve hesabınla (hesabın yoksa hesap açarak) hemen kendini ya da takımını kupaya kaydedebilirsin!TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası, kayıt süreci tamamlandıktan sonra online elemelerle devam edecek. LoL ve PUBG online elemeleri aralık ayının ilk haftasında, diğer 4 oyunun online elemeleri ise aralık ayının ikinci haftasında gerçekleşecek.
6 oyunda online elemeleri geçerek finallere kalanlar arasında olursan, 21-22 Aralık tarihlerinde İstanbul, Ataşehir’deki FDR Oyun Merkezi’nde mücadele etme fırsatı yakalayacak.
Finallerde mücadele edecek katılımcıların 16 Aralık haftasına kadar esporcu lisanslarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

STATÜ İÇİN TIKLAYIN >>> TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası Yarışma Statüsü 

BİLGİ İÇİN : 
Bahadır KODALOĞLU - İl Temsilcisi
0 506 168 40 62


ESPORCU LİSANSI NASIL ALINIR?
Gerekli Belgeler
T.C. Kimlik numarası beyanı
Kimlik fotokopinizin üzerine “Bu kimlik şahsıma aittir.” yazmanız ve imzalamanız gerekmektedir.
Sağlık Raporu
Bağlı bulunduğunuz aile hekimliğine giderek “Sporcu lisansı” almak istediğinizi belirterek sağlık muayenesi olmanı ve ilgili raporu almanı gerekmektedir.
 ·    Tescil fişi
Bulunduğunuz ilin “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” web sayfasına giderek tescil fişini edinmeniz ve almanız gerekmektedir.
2 adet vesikalık fotoğraf
Evraklarını hazırladıktan sonra, bulunduğunuz ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sicil lisans servislerine müracaat ederek lisans işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri için www.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.