Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi sömestr tatilinde gençlerin zamanlarını daha iyi geçirmeleri için Gençlik Merkezi Salonunda Langırt, Karaoke, Buz Hokeyi, Ebru, Masa tenisi, Dart, Koşu yarışları, Geleneksel Sokak oyunları ve Sinema gösteriminden oluşan bir dizi program hazırladı.

Isparta Gençlik Merkezi olarak Tatil keyfini Senirkent ve Gönen ilçelerinden gelen gençlerle yaşadık. Gençlik Merkezinde tatil keyfi etkinlikleri kapsamında sömestr tatilinin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde ilçelerden gelen, derslerinde başarılı ve maddi imkanı kısıtlı 30 genç Gençlik Merkezinde hazırlanan dart, karaoke, masa tenisi, sinema ve sokak oyunları gibi faaliyetlerden yararlanıyor. Gençlik Merkezi imkanlarında faydalanan gençler sinema gösteriminde istedikleri filmi zevkle izleme imkanı da buluyor. Gençler ebru etkinliğinde oldukça eğlenirken öğrendiklerini birbirlerine de öğretiyor

Isparta Gençlik Merkezinde Tatil Keyfi sloganıyla 26 Ocak'ta başlattığımız program 15 gün boyunca devam edecek. Genç kalmadan Siz de bu imkanlardan faydalanın.