Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları kursları 28 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek. Başvurular ONLİNE yapılacak olup isteyen velilerimiz 6 Mart Spor Salonunda oluşturulan kayıt noktasında da kayıt yaptırabilecek. Kurslarımız 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak.

Çocuk ve gençlerin bilinçsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında, Atletizm, Aikido, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kickboks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken ve Yüzme branşlarında kurslar verilecek.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

NOT : Katılımcı maksimum 2 branş seçebilecektir. Online kayıt modülünde 1. branş seçiminden sonra kurs ekleye tıklayarak 2. branş seçilebilecektir. Branşlarımızın kontenjan sayıları sınırları olup dolması halinde diğer salon veya branş tercihi yapabilirsiniz. Kayıtların sona ermesiyle birlikte katılım listesi yayınlanmayacaktır. Seçmiş olduğunuz gün ve saatlerde kurs yerinde olmanız yeterlidir. 4 Temmuz 2022 tarihinden önce kayıtlarınızı tamamlamanız önemli rica olunur. 

NOT : Yüzme kontenjanımız dolmuştur. 4 Temmuz'dan sonra 2. dönem için kaydınızı yaptırabilirsiniz. 1. döneme katılacak öğrencilerimiz 2. döneme online kayıt yapamayacaktır.

NOT : Kontenjan arttırılarak güncellenmiştir. Kayıtlarımız devam etmekte olup, kontenjan dolunca kayıtlarımız kapanacaktır.

KAYIT ESNASINDA ; İsim, Soyad, T.C gibi tüm bilgilerinizin doğruluğundan emin olun. Aksi takdirde doğrulama kodu gelmesini rağmen doğrulama kodu giriş sayfasına yönlendirilmeyeceksiniz.