Bursa Gemlik’te gerçekleşen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasından başarılarla dönen Ispartalı sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK’i ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonu 2016 faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası, 26-31 Ocak tarihleri arasında Bursa Gemlik’te yapıldı. Isparta’yı temsil eden 8 sporcunun 3’ünün kente başarılarla dönmesi ve 2 sporcunun milli takım vizesi alması camiada büyük sevinçle karşılandı.

Şampiyonadan 2 Türkiye ikinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü ile kente dönen başarılı sporcular, Karate İl Temsilcisi Kadir KARATAŞ ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK’i makamında ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Karate İl Temsilcisi Kadir KARATAŞ ise spor camiasına desteklerinden dolayı İl Müdürü Murat GEVREK’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü GEVREK, başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Şampiyonada Isparta’yı temsil eden Osman UYANIK erkekler 45 kiloda, Tuğçe ZENGİN kızlar 37 kiloda Türkiye ikinciliğini, erkekler 30 kiloda Kadir Yıldırım ise Türkiye üçüncülüğünü elde etmişti.