Gençlik ve Spor Bakanlığının "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 13 Şubat 2016 tarihinde Yazar Ayşegül GENÇ’i ağırladı.
Isparta Gençlik Merkezindeki Has odada, saat 14.30’da gençler ile bir araya gelen Yazar Ayşegül GENÇ Peygamber Efendimizin Hayatından başlayarak birçok konunda gençleri aydınlattı. Hasbihal gençlik sohbetlerinde Ayşegül Genç, kendi hayatından ve yazdığı romanlar üzerine gençlerle sohbet etti. 35 gencin dâhil olduğu program kapsamında katılımcılara yazar kitapları ve uzmanlık alanları ile ilgili gençlere bilgi verdi. Gençlerin sorularını da cevaplandıran Yazar Ayşegül GENÇ “Günlük hayatta sosyalleşen gencin üzerinde keyiften ziyade huzur olması gerekir. Huzur; toplumsaldır, manevidir değerler paylaşılarak ve yaşanılarak öğrenilir” dedi.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları” programlarında gençlerin serbest zamanlarımızda hep kitap okuması gerektiğini ve kitap okuyan gencin sosyal ve kültürel, olarak daha çok gelişim göstereceğini söyledi.