Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen 14 Yaş Altı Grup Şampiyonasını Isparta’da yapıldı. 

Isparta’da ulusal spor organizasyonları devam ediyor. Isparta, bu hafta sonu harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor dalı olan Oryantiring şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen 14 Yaş Altı Oryantiring Grup Şampiyonası Isparta’da gerçekleştirildi. 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Gölcük Tabiat Parkında, 1 Mayıs 2016 SDÜ Batı Kampüsünde gerçekleşen yarışmalara 18 ilden yaklaşık 300 sporcu katıldı.  Şampiyonada 14 yaş ve altı sporcular yarıştı.

Yarışmalarda hedefi en kısa sürede bularak, sonuç alanına gitmeyi başaran sporcular ödüle hak kazandı. Yarışın sonunda, Gölcük Tabiat Parkı ve SDÜ Kampüsünde düzenlenen törenle, dereceye girenlere madalyaları verilirken, takım halinde başarı gösteren sporculara da kupaları takdim edildi. Dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR ile Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli KAYACAN verdi.

Başarılı sporcu ve takımları tebrik eden Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR, Isparta’nın ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğini söyledi.