Isparta’nın ev sahipliği yaptığı Küçükler Kız-Erkek B grubu masa tenisi müsabakaları hafta sonu Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Isparta bu hafta sonu 2016-2017 spor sezonunun ikinci ulusal müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen Küçükler B grubu Masa Tenisi Müsabakaları 24-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonunda yapıldı.
Masa tenisi grup müsabakalarında 11 ilden 17 takım ve 120 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. İki gün boyunca çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalarda kulüpler bir üst tura yükselebilmek için büyük mücadelesi verdi.
Müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Antalyaspor olurken, ikinci Muğla Telekomspor, üçüncü Isparta temsilcisi Ispartes kulübü oldu. Dördüncülük kürsüsüne ise İzmir Büyük Şehir Belediye çıktı.
Kızlar kategorisinde ise şampiyonluğa ulaşan kulüp İzmir Büyük Şehir Belediyespor (A) oldu. İkinciliği Isparta temsilcisi Ispartes göğüsleyen, üçüncü Kütahya Seramik Spor, dördüncü ise İzmir Büyük Şehir Belediyespor (B) oldu. 
Müsabakaların sonunda ilk 4’e giren takımlar bir üst grupta mücadele etmeye hak kazandı.
Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları ise Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet TAŞDEMİR, Masa Tenisi İl Temsilcisi Sami TOGAR ve hakemler tarafından takdim edildi.
Müsabakaların sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, “İki gün ilimizde gerçekleştirilen Kulüplerarası Küçükler Masa Tenisi Kız-Erkek Grup müsabakalarına katılan ve müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımızı, antrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Isparta olarak ulusal spor organizasyonlarını almaya devam edeceğiz” dedi.

MÜSABAKA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN