Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri, NIKE ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Liselerarası NIKE Halı Saha Ligi sona erdi. 8 okul takımının katıldığı turnuvanın şampiyonu Şehit Erkan PALA Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu (Gülistan Anadolu İmam Hatip Lisesi) oldu.
Türkiye'nin en geniş katılımlı futbol organizasyonu olan ve Isparta’da da gerçekleştirilen NIKE Halı Saha Ligi, heyecanı devam ediyor. Heyecan kesen Liselerarası müsabakalar 21 Ekim 2016 Cuma günü oynanan final müsabakasıyla sona erdi.
8 okul takımının katıldığı turnuvanın şampiyonu Şehit Erkan PALA Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu (Gülistan Anadolu İmam Hatip Lisesi) oldu. Şehit Erkan PALA Anadolu İmam Hatip Lisesi A takımı, finalde Merkez Meryem Albayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 7-2 mağlup etmeye başardı. Şampiyon olan sporcular büyük sevinç yaşadı. Liselerarası Isparta şampiyonu 20 Kasım'da bölge grup şampiyonlarıyla karşılaşacak.
BÜYÜKLERDE HEYECAN BAŞLADI
NIKE halı saha ligi büyük kategorisinde heyecan ise devam ediyor. 10 takımın katıldığı müsabakalar 22 Ekim 2016 Cumartesi günü start aldı. Oynanan 4 müsabaka nefes kesti. 23 Ekim 2016 Pazar günü aynı heyecan yaşanırken, oynanan iki müsabaka sonucunda yarı finale yükselen takımlar belli oldu.
BÜYÜKLER KATEGORİSİ SONUÇLAR (22 Ekim 2016)
SDÜ Sağlıkspor : 3 – Fındık Boys : 0
Vitaminsizler FC : 2 - Rüya Takım : 1
Haddini Bilbao : 1 – Livercool : 7
Sparta Prag : 2 – Afrogül : 3
BÜYÜKLER KATEGORİSİ SONUÇLAR (23 Ekim 2016)
KYK Yıldızları : 5 – Vitaminsizler : 2
Livercool : 8 – Mavikent Gençlik : 2