Türkiye Boks Federasyonu 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan Yıldız Erkekler Boks Türkiye Şampiyonası 29 Ocak – 05 Şubat tarihleri arasında Isparta’da yapacak.
Büyük organizasyon öncesi Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Atilla Alatepe ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Polisevi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta’nın spor tesisler bakımdan oldukça şanslı olduğunu söyledi. Şampiyona hakkında bilgiler veren Vali Günaydın, “Boks Federasyonuyla olan ilişkilerimiz sonrasında Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na aldırdık. Yaklaşık 1000 sporcu Isparta’ya gelecek. Spor turizmi çok önemli. Bu tür ev sahipleri alarak esnafımızın da yüzünü güldürmek istedik. Diğer dallarda ev sahiplikleri almaya devam edeceğiz. Ispartalı sporseverleri de şampiyonaya ilgi göstermelerini bekliyoruz. Bu organizasyon sosyal, kültürel tanıtımına da katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Boks Federasyonu Asbaşkanı Atilla Alatepe ise büyük organizasyonun neden Isparta’da yapılacağını açıkladı. Alatepe, “Sayın Valimiz, Federasyon Başkanımızı arayarak şampiyonanın Isparta’ya verilmesini istedi. Şampiyonanın çok geniş kapsamlı olması içinde bütün hazırlıkları yapıyoruz Neden Isparta? Sayın Valimizin Isparta ve spor aşkı muhteşem. Sayın Valimiz için geldik. Isparta sayın valimizin kıymetini bilmeli. Şehrin diğer yetkilileri de aynı şekilde her sıkıntımıza koşuyorlar. Ayrıca Isparta’da seminerde yapacağız. Tüm sporseverler müsabakaya gelerek şampiyona heyecanını yaşayabilirler” dedi.
Boks Federasyonu Asbaşkanı Alatepe toplantıda hazır bulunan Isparta’nın boks branşındaki milli gururları Sema Çalışkan ve Ramazan Demir ile ilgili de konuştu. Alatepe,  “Sema’dan yeni şampiyonluklar bekliyoruz. Ramazan Demir ise bu şampiyonada inşallah yine Türkiye şampiyonu olacak. Boks İl Temsilcisi Melihşah Sarıca’da elinden geleni yapıyor” dedi.
Vali Günaydın toplantının sonunda tüm Isparta halkını Yıldız Erkekler Boks Türkiye Şampiyonası'na davet etti. 

FİYATLI KONAKLAMA LİSTESİ

İRTİBAT İÇİN 
Melihşah SARICA
Isparta Boks İl Temsilcisi
0 507 608 32 37