Okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları nefes kesen final karşılaşmasıyla sona erdi.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyet programı çerçevesinde organize edilen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları Milli Egemenlik Futbol sahasında gerçekleştirildi. Müsabakaları 12 takım ve 200’ya yakın sporcu katıldı.
İl Birinciliği müsabakalarında final heyecanı bugün yaşandı. Final müsabakası Isparta Spor Lisesi ile Halıkent Anadolu Lisesi arasında oynanan karşılaşma ile tamamlandı. Karşılaşmada 3-3 beraberlik skoru sonrasında penaltılarda Isparta Spor Lisesi üstünlüğüyle sona erdi. Isparta Spor Lisesi heyecan kesen karşılaşmayı 5-4’lik skorla şampiyonluğa ulaştı.
Müsabakalar sonunda birinci Isparta Spor Lisesi, ikinci Halıkent Anadolu Lisesi, üçüncü Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncü Gülkent Anadolu Lisesi oldu. İl birincisi Isparta Spor Lisesi ilimizi temsilen gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.
Final maçları sonrası düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verildi. İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Milli Egemenlik Spor Kompleksi Tesis Amiri Akın Atbinici ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, müsabakaya katılan tüm okul takımlarına teşekkür ederek, derece elde sporculara başarılar diledi.