Okullararası Gençler (A-B), Yıldızlar Kros Grup Yarışlarına takılan takımlarımız ve sporcularımız elde ettikleri derecelerle final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. 
2016-2017 eğitim öğretim yılı Okullararası Gençler A-B Gurubu ile Yıldızlar Kros Grup Yarışları 98 takım ve 630 sporcunun katılımıyla Aydın’ın Kuşaadası ilçesinde gerçekleştirildi.
Genç Erkekler (A), Genç Kızlar (A), Genç Erkekler (B), Genç Kızlar (B), Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar olmak üzere toplam 6 kategoride gerçekleştirilen yarışlarda ilimizi temsilen Isparta Spor Lisesi mücadele etti.
Isparta Spor Lisesi, 18 takım ve 118 sporcunun yarıştığı Genç Erkekler (A) 5000 m. yarışında Grup 3’üncüsü oldu.
17 takım ve 113 sporcunun yarıştığı Genç Kızlar (A) 3000 m. yarışında; Isparta Spor Lisesi’nden Asiyenur Sancar 2’nci ve Isparta Anadolu Lisesi’nden Özge Köse 3’üncü oldu. Takım sıralamasında ise Isparta Spor Lisesi 2’nci oldu.
18 takım ve 110 sporcunun yarıştığı Yıldız Kızlar 2000 m. yarışından Isparta Sidre 2000 Ortaokulu’ndan Nurgül Uçgun 1’inci, Isparta Ferhat Uzunlulu Ortaokulu’ndan İrem Erol 2’nci oldu.
Takım olarak Genç kızlarda 2’nci Genç Erkeklerde ise 3’ncü olan Spor Lisesi A Takımı Malatya ilinde yapılacak final müsabakasına katılmaya hak kazandılar.
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, atletizm branşında üst üste gelen başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcu ve antrenörleri tebrik etti.