Okul Sporları heyecanı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullararası Küçükler (kız-erkek) voleybol il birinciliği müsabakaları Işıkkent Spor Salonunda tamamlandı.

Filenin minik yıldızları ortaya koydukları mücadele ile alkış aldı. İl Birinciliği müsabakaları küçüklerin azim ve performansları hem renkli görüntülere sahne oldu, hem de gelecek için umut verdi.  

Final müsabakaların sonunda Kızlarda Sidre 2000 Ortaokulu, Erkeklerde ise IYAŞ Selçuklu Ortaokulu birinci olarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takımlar oldu.

Küçük kızlar kategorisinde IYAŞ Selçuk Ortaokulu 2’nci, Büyük Gökçeli Ortaokulu 3’ncü, Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu ise 4’ncü oldu.

Küçük erkekler kategorisinde ise Sidre 2000 Ortaokulu 2’nci, Cumhuriyet Ortaokulu 3’ncü, Büyük Gökçeli Ortaokulu 4’ncü oldu.

Dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi.

BÜYÜKGÖKÇELİ’DE SEVİNÇ

Okullararası Küçükler (Kız-Erkek) Voleybol il birinciliği müsabakalarında mücadele eden ve Küçük Kızlarda İl Üçüncüsü Küçük Erkeklerde İl Üçüncüsü olan olan Merkeze bağlı Büyükgökçeli Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecileri büyük sevinç yaşarken, filenin küçük yetenekleri gelecek için umut verdi. Büyükgökçeli Ortaokulu’nun dördüncülük kupası köy sakinleri tarafından da büyük sevinçle karşılandı.