Isparta ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Turkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonası’na 400 atlet katıldı.
Türkiye’nin yakın gelecekteki elit atletlerini çıkaran 3. Turkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonası, Isparta Atatürk Stadyumu Atletizm Pisti’nde 17 Haziran 2017 tarihlerinde yapıldı. Yarışmalarda erkekler ve kızlarda toplam 400 sporcu katıldı.
Türk atletizmine yeni yetenekler kazandırma amacıyla planlanan Turkcell Küçükler Atletizm Şampiyonasında 32 dalda müsabaka gerçekleştirildi.
Türkiye’de dört bir yanından gelen atletler Yüksek atlama, Uzun Atlama, Fırlama Topu, 80 metre, 1000 metre ve 5*80 metre yarışmalarında ter döktü. Şampiyonada sporcuların mücadele hırsı dikkat çekti ve Türkiye derecesine girebilmek için kıyasıya mücadele sergilediler.
Türkiye Şampiyonasında ilimiz sporcuları da katıldı. Bölgespor Kulübü atletlerinden İrem Erol, 1000 metrede 3:08.58’lik derece ile Türkiye Şampiyonu oldu. Bölgespor Kulübü takım halinde ise 4’ncü oldu.3. Turkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonasında dereceye giren sporcu ve takımların kupa ve madalyaları takdim edildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek böyle büyük bir organizasyona daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, şampiyonada dereceye giren takım ve sporcuları tebrik etti. 

İŞTE SONUÇLAR 

KIZLAR 

ERKEKLER