15 Temmuz Şehitleri Gençler - Kadetler Türkiye Şampiyonası İstanbul Okçular Vakfı Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirildi. 20-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya 47 Kulüpten 204 sporcu katılarak ter döktü.

Ulusal turnuvalarda elde ettiği derecelerle adından sıkça söz ettiren Bölgespor Kulübü bir başarı da okçuluk branşından geldi. 20-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Gençler-Kadetler Türkiye şampiyonasında Bölgespor adına mücadele eden sporcular önemli dereceler elde etti.

Okçularımız Gökçe Demirel ve Muhammed Salih Ürem’den oluşan Klasik Yay Yıldız Miks takımımız Türkiye ikincisi olarak, gümüş madalya ve kupanın sahibi oldu.

Okçularımız Gökçe Demirel, Betül Toker ve Şeyma Nur Atalar’dan oluşan Klasik Yay Yıldız Bayan takımımız ise Türkiye 3.sü olarak bronz madalya ve kupanın sahibi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Okçuluk Antrenörü Yalçın Ünsal öncülüğünde elde edilen disiplinli çalışmalar sayesinde müsabakalarda elde edilen derecelerden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, sporcuları tebrik etti.