İstanbul’da düzenlenen Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonasında ilimize hem altın madalya kazandıran hem de Türkiye Şampiyonluğu ile milli takıma giren sporcumuz Musa Bayram, Antrenörümüz Serdar Demirci ile birlikte İl Müdürümüz Murat Gevrek'i ziyaret etti.

17-18 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonasında ilimizi temsil eden Spor Lisesi öğrencisi aynı zamanda İl Müdürlüğümüz Atletizm Antrenörü Serdar Demirci'nin sporcusu Musa Bayram 60 metre engelli kategorisinde 8.18'lik dereceyle Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Şampiyonluğuyla Milli Takıma giren sporcumuz Musa Bayram, İl Müdürlüğü Atletizm antrenörü Serdar Demirci ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Atletizm Antrenörü Serdar Demirci, 1.5 yıllık planlı, programlı çalışmaları sonucuyla bu başarıya ulaştıklarını söyleyerek, ilk hedeflerinin Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF) Türk Bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirtti.

Antrenör Demirci, kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise şampiyon sporcu Musa Bayram ile antrenör Serdar Demirci’yi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu Musa Bayram ile bir süre sohbet eden İl Müdürü Gevrek ziyaretin sonunda kendisini çeşitli hediyeler takdim etti.

Sporcumuz Musa Bayram, 6 Mart 2019 tarihinde İstanbul'daki Uluslararası yarışmada ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.