Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Isparta Gençlik Merkezi, gençlerin serbest zamanlarını ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onlara faydalı olabilmek amacıyla dolu dolu geçirebilecekleri Proje, Kulüp ve Akademi çalışmaları için başvurular alınmaya başlandı. 

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Isparta Gençlik Merkezi, yeni döneme hazır. Gençlik Merkezi’nde Proje, Akademi ve Kulüp faaliyetleri için başvurular başladı.

Gençler, Sosyal ve kültürel faaliyetlerden Gönüllülük faaliyetlerine, Akademi faaliyetlerinden kulüp faaliyetlerine, Sabah namazı buluşmalarına, Kitap Okuma Halkalarına ve daha bir çok etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecekler.

Ayrıca Akademi faaliyetleri kapsamında gençlere boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için Gitar, Bağlama, Ney, Keman, Çocuk Korosu, Ebru, Resim, Drama, Zeka Oyunları, Yöresel Halk oyunları, Tiyatro, Yazılım ve Kodlama, Dini ve Değerler Eğitimi, İngilizce, Osmanlıca ve İşaret dili eğitimleri verilecek.

Isparta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yolcu, 8-29 yaş arası düzenlenecek ücretsiz eğitim ve faaliyetlere için tüm gençleri Isparta Gençlik Merkezine davet etti.