Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Isparta'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu; Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Ak Parti İl Başkanlığı, Filistine Destek Gazze Nöbet Çadırı, SDÜ Genç Ofisi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, bölgedeki gençlerin ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler sırasında Eminoğlu, gençlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gençlere, hedeflerine ulaşmaları için destek vereceğini söyledi ve başarılar diledi.

“GENÇLERLE SÖYLEŞİ PROGRAMI”

Süleyman Demirel Üniversitesi Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "Gençlerle Söyleşi" programında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu bakanlığımızın her zaman gençlerin yanında olduğunu belirtti. Söyleşiye katılan gençlerimiz bakanlığın kendileri için sunulan hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi. Program, soru cevap kısmının ardından sona erdi.  

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen yaptığı açıklamada: “Bu ziyaretler, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Dr. Enes Eminoğlu'nun gençlik merkezleri ve gençlik projelerine verdiği önemi gösteren önemli bir adımdır. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısımız Dr. Enes Eminoğlu’nun Isparta’da gerçekleştirdiği bu ziyaretler sayesinde gençler, daha iyi bir geleceğe ulaşmak için gerekli motivasyonu ve destekleyici bir ortamı bulma fırsatı elde ettiler” ifadelerini kullandı.