Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası turnuvaları başlıyor. Cumhuriyetimizin 101. yılı anısına gerçekleştirilecek bu turnuvalar, çeşitli branşlarda sporcuları bir araya getirerek, milli bayramımızı coşkuyla kutlamayı hedefliyor.

 

Turnuvalar, basketbol, voleybol, satranç, atletizm, artistik cimnastik ve e-spor branşlarında farklı kategorilerde düzenlenecek. İl Müdürlüğümüze bağlı tesislerimizde gerçekleşecek olan organizasyon, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yakışır şekilde bir spor şölenine sahne olacak.

 

Tüm sporseverlerin katılımına ve desteğine açık olan bu etkinlikler, gençleri spora teşvik etmenin yanı sıra, Cumhuriyetimizin değerlerini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor. Turnuvalar sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyalar takdim edilecek.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Çağrı Kaya turnuvalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunu sporla kutlamak ve gençlerimize bu anlamlı günü hatırlatmak büyük bir onur. Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkararak, gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu tür organizasyonlar, spor sevgisini aşılamak ve Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmak açısından büyük önem taşıyor. Tüm sporseverleri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

GENÇ KIZLAR 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI fikstürü için TIKLAYINIZ.

GENÇ ERKEKLER 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI fikstürü için TIKLAYINIZ.

GENÇ KIZLAR 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI BASKETBOL TURNUVASI fikstürü için TIKLAYINIZ.

GENÇ ERKEKLER 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI BASKETBOL TURNUVASI fikstürü için TIKLAYINIZ.

 

Detaylı Bilgi İçin;

Spor Faaliyetleri Birimi 0246 218 14 82 / Dahili 104