Hırvatistan’da yapılan Uluslar Arası Taekwondo hakemlik seminerine katılan ve kursu başarıyla tamamlayarak ilimizin ilk uluslararası hakemi unvanını alan Nihat Çalış, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

İlimiz Taekwondo hakemlerimizden Nihat Çalış, Hırvatistan’da gerçekleştirilen Uluslar Arası Taekwondo hakemlik seminerine katıldı. Taekwondo branşında ilimizi başarıyla temsil eden Nihat Çalış, hakemlik sınavını kazanarak Uluslar Arası hakemlik belgesini almaya hak kazandı. Seminerde sınavı başarıyla geçen tek Türk hakem olarak kayıtlara geçti. Nihat Çalış, ayrıca ilimizin Taekwondo’daki ilk uluslararası hakemi oldu.

Taekwondo Uluslararası hakemi Nihat Çalış, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti. Taekwondo sporuna hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Nihat Çalış,  kendilerine desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

İl Müdürümüz Murat Gevrek ise, “Gerek ülkemiz gerekse Uluslararası arenada başarıyla ve sorunsuz bir şekilde hakemlik yapan Nihat Çalış kardeşimizi tebrik ediyoruz. Bundan sonra da Uluslar Arası müsabakalarda görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum. Spor camiası olarak gurur yaşadık. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.