Okçuluk sporunda ilimizin Milli Gururu Gökçe Demirel bizleri gururlandırmaya devam ediyor. 2019 Salon Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteren ilimiz sporcusu Gökçe Demirel, milli takım sporcuları Sevcan Derin ve Elif Nida Güner ile birlikte büyük başarıya imza atarak, Avrupa 3. oldular.

Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen ve Samsun’un ev sahipliği yaptığı 2019 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası, İlkadım Okçuluk Salonu’nda gerçekleşti.

26 Şubat-02 Mart 2019 tarihleri arasında 25 ülkeden 185 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası’nda milli takımımız önemli başarılara imza attı.

Ülkemizi şampiyonada temsil eden Milli Takım aday kadrosunda ilimizin yetiştirdiği Milli Okçumuz Gökçe Demirel’de vardı.

Milli Gururumuz Gökçe Demirel ile birlikte Sevcan Derin ve Elif Nida Güner’den oluşan Klasik Yay Genç Bayan Takımımız İtalya ile yaptığı ve 5-4 biten karşılaşma sonucu Avrupa 3. olarak, bronz madalya kazandı.

Milli Sporcumuz Gökçe Demirel, Antrenörü aynı zamanda Okçuluk İl Temsilcisi Yalçın Ünsal ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’i ziyaret etti.

Milli Sporcumuz Gökçe Demirel’in elde ettiği Avrupa derecesiyle ilimizi bir kez daha gururlandırdığını söyleyen İl Müdürümüz Murat Gevrek, kendisini, antrenörlerini kutladı.

İl Müdürü Murat Gevrek ziyaretin sonunda Milli Gururumuz Gökçe Demirel’e çeşitli hediyeler takdim etti.