Isparta Bölge Spor Kulübü ile Hammarby IF Boardtennis Kulübü birbirlerini kardeş kulüp olarak kabul ederek bilindiği üzere 05-16 Temmuz 2014 tarihlerinde İsveç'in Stockholm kentinde dostluk ve gelişim kampı yapmaktadır. Isparta Bölge Spor Kulübü Olcay SALİCİ ve Gökmen ÖÇAL nezaretinde 4 kız 4 erkek sporcu ile kamp'ta bulunmakta olup Ev sahibi kulüp ise Anders Ylitalo ve Jessica Larsson nezaretinde 10 sporcu ile kamp yapmakta. 16 Temmuzda son bulacak olan kamp ile Isparta Bölge Spor Kulübü yurda dönecek.

16 Temmuz'a kadar devam edecek kampta 18 sporcu ve  4 antrenör bulunuyor. Günde çift antrenman yaparak İsveç'te  çalışmalarına başlayan Isparta kafilesi, Hammarby IF Boardtennis  Masa Tenisi Salonu'nda hazırlanıyor.  Anders Ylitalo ve Jessica Larsson, Olcay SALİCİ ve Gökmen ÖÇAL tarafından çalıştırılan Minik Raketler  ilerleyen yıllarda ülkemizi Olimpiyatlarda temsil edecek. 

İsveç'teki kamp ile sporcuların fiziksel verimliliklerini artırmayı hedeflediklerini belirten Olcay SALİCİ ve Gökmen ÖÇAL bu imkanları bize sağlayan Hammarby IF Boardtennis Kulübü'ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK'e teşekkürlerini iletti.