Sivas’ta düzenlenen Gençler - Büyükler Halter Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden sporcularımız Ümmü Yılmaztürk 55 kiloda, Hicran Bütün ise 87 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.
.

Türkiye Şampiyonluklarıyla ilimizi gururlandıran sporcularımız Ümmü Yılmaztürk ve Hicran Bütün İl Müdürlüğümüz Halter Antrenörü Gamze Şen ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Halter Antrenörü Gamze Şen, planlı, düzenli programlı çalışmaları sonucuyla bu başarıya ulaştıklarını ve ilk hedeflerinin milli takımın ardından Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Antrenör Şen, kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise şampiyon sporcular Ümmü Yılmaztürk ve Hicran Bütün ile antrenör Gamze Şen’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. İl Müdürü Murat Gevrek diğer branşlarda olduğu gibi Halterdeki alt yapı çalışmalarının meyvelerini almaya devam ettiklerini söyleyerek, bu tür başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini aktardı.

Şampiyon sporcularla sohbet eden İl Müdürü Gevrek ziyaretin sonunda kendilerine çeşitli hediyeler verdi.