Süleyman Demirel Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Polonya, Portekiz, Romanya ile İspanya'dan yükseköğretim kurumları ve derneklerin yer aldığı Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen “Erasmus + Stratejik Ortaklık Yetişkin Eğitimi “Engelimi Değil, Yeteneğimi Gör; Bir Kulvar da Bana Ayır Projesi” kapsamında Sümeyye Boyacı ve Beytullah Eroğlu Süleyman Demirel Üniversiteni konuk oldu. Konferansa üniversite öğrencilerini ilgisi yoğun oldu.

Proje Koordinatörü Doç. Dr. Aygen Oksay konuşmasında bedensel engelli gençlerimize yüzmeyi öğreterek onların özgüven kazanmalarını sağlamak ve onları topluma kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Ardından Paralimpik Milli Yüzücülerimiz Sümeyye Boyacı ve Beytullah Eroğlu hikayelerini anlatarak, önemli mesajlar verdiler. Söyleyişini

Söyleşiden sonunda SDÜ Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Gülay Bulgan ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Proje Koordinatörü Yüzme Antrenörü İbrahim Kaç, Sümeyye Boyacı ve Beytullah Eroğlu adına SDÜ Hatıra Ormanı’nda dikilen fidanların belgesini takdim etti.