19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Kocaeli ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Büyükler Türkiye Şampiyonasında 54 kg sıkletinde 130 kilo kaldırışıyla Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Uzuner Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz’ü ziyaret etti.

19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Kocaeli ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Büyükler Türkiye Şampiyonasında ilimizin başarılı sporcusu Mustafa Uzuner 54 kg sıkletinde 130 kilo kaldırışıyla Türkiye Şampiyonu oldu.

İlimizi üst üste ikinci Türkiye Şampiyonluğu ile bir kez daha gururlandıran sporcumuz Mustafa Uzuner, antrenörleri Ferit Şen, Gamze Şen ve babası Halil Uzuner ile birlikte Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz’ü ziyaret etti.

Elde edilen başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Şensöz, engel tanımayarak azmiyle 2 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olan sporcu Mustafa Uzuner’i kutladı.

Başarılı sporcu Mustafa Uzuner’e yakından ilgilenen İl Müdürü Şensöz, başarıda payı olan ailesi ve antrenörlerini de ayrıca kutladı.

MUSTAFA'NIN HEDEFİ :

"MİLLİ TAKIM ARDINDAN AVRUPA ŞAMPİYONU"

Türkiye Şampiyonu sporcu Mustafa Uzuner hedefini İl Müdürü Şensöz’e açıkladı. Milli Takım kadrosuna dahil edilmesi beklenen sporcu Mustafa Uzuner’in hedefi Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil ederek, ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz, hedefi doğrultusunda her zaman yanında olacaklarını söyleyerek, başarılarının devamını diledi.