Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Triatlon Aquatlon branşında yaptığı planlı ve düzenli alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Isparta bu branşta başarılarla dolu bir sezonu geride bıraktı.

Milli Sporcular yetiştirmeyi hedefleyen Antrenör İlker Burak Kaya önderliğinde önemli başarılara imza attı. Türkiye Şampiyonlukları ve elde edilen ulusal başarılar Gençlik ve Spor camiasında sevinçle karşılandı. Sporcularımız yüzme, koşu, yüzme şeklinde yapılan Aguatlon yarışmalarında da önemli başarılara imza attılar.

İŞTE O BAŞARI

TÜRKİYE TİRATLON FEDERASYONU

**14 Mayıs 2017 Ulusal Antalya Aquatlonu

Büşra ÇARTAY – TÜRKİYE Şampiyonu

Öznur METİN – TÜRKİYE 4.sü

Ayşe Ceren GÖKÇEBAY – TÜRKİYE 8.si

Yusuf KUŞÇU – TÜRKİYE 16.sı

İklim KUTLU – TÜRKİYE 21.si

**09 Temmuz 2017 İzmir Urla Ulusal Aguatlonu Türkiye Şampiyonası

Öznur METİN – TÜRKİYE 2.si

Büşra ÇARTAY – TÜRKİYE 4.sü

Ayşe Ceren GÖKÇEBAY – TÜRKİYE 15.si

Yusuf KUŞÇU – TÜRKİYE 13.sü

İklim KUTLU – TÜRKİYE 21.si

**207 Aquatlonu Türkiye Şampiyonası Final Sonuçları Sezon Sonu Sporcu Sıralaması

Büşra ÇARTAY – TÜRKİYE 2.si
Öznur METİN - TÜRKİYE 3.sü

Ayşe Ceren GÖKÇEBAY – TÜRKİYE 9.su

Yusuf KUŞÇU – TÜRKİYE 12.si

İklim KUTLU – TÜRKİYE 14.sü

DAHA YOLU BAŞINDAYIZ

Sporcularıyla birlikte başarılı bir sezonu geride bırakan Yüzme Antrenörü İlker Burak Kaya, “İl Müdürlüğümüzün destekleriyle ulusal spor organizasyonlarına sporcularımla birlikte katıldık. Yarışmalar öncesi düzenli, planlı ve gayretli çalışmalar neticesinde sporcularım organizasyonda başarılı performans çıkararak, önemli dereceler ettiler. Bu başarılar bizleri hem gururlandırdı, hem de daha bir güç kattı. Daha yolun başındayız. Önümüzdeki sezon daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ayrıca sporcularımız 3 yıldır istikrarlı bir şekilde Türkiye ilk 3 ve ilk 10 içinde yer almaları bizlere ayrı bir mutluluk katılıyor. Bizlere her konuda destek olan il müdürümüz ve şube müdürlerimize, sporcularıma ve ailelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise Aqutlon'da bu sezon elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını söyleyerek, Yüzme Antrenörü İlker Burak Kaya ve sporcu tebrik etti.