İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı.

İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen mesajında şu ifadelere yer verdi.

“23 Nisan, necip Milletimizin ölüm kalım savaşının inanç ve vatan aşkıyla mayalandığı ve büyük zaferle neticelendiği yeniden dirilişin tarihidir. Umutları kırılmış bir milletin yeniden ayağa kalktığı çok özel bir gündür.

Geleceğin liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve sporcuları olan çocuklarımız, ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan yegane gücümüzdür. Bu nedenle, çocuklarımızın eğitimi ve gelişimi için gösterdiğimiz çabayı en üst düzeye çıkarmak amacındayız.

Bugün, umut dolu yarınlar için çocuklarımızın güler yüzleriyle aydınlanan bir gelecek kurma fırsatı sunuyor. Onların neşesi ve coşkusu, ülkemizin her köşesinde umut tohumlarının yeşermesine vesile oluyor.

Bu özel günde, tüm çocuklarımızın sevgi ve saygıyla büyüdüğü, eşitlik ve adaletin hakim olduğu bir dünyanın hayalini kurmak için el ele verelim. Onların geleceğe dair umutlarını canlı tutalım ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk meclis başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyeleri ve Millî Mücadele’de emeği geçmiş olan kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”